четверг, 6 апреля 2017 г.

8 nädal IT-juht eri rollides

Juht (leader) - Kõigepealt Steve teadis asju-ja ta ka teadis, et ta ei tea kõike.Olles üles kasvanud tööstuses saavutas ta tugevust kogemus väga noores eas.
Aga iga väljakutse ta pidi astuma ja mingil nõu ta võib vajada kõik ta pidi tegema, oli kiirenemist telefoni. Ta võiks puudutada aju targem inimesed maa peal. Muidugi, iga avaliku ettevõttel on juhatus ja eesmärk pardal on pakkuda ettevõtte salvei nõu ekspertidelt erinevates valdkondades. Aga Steve võimet jõuda peaaegu igaüks planeedil osutus tohutu eelis innovatsiooni äri.

Teavitaja/suhtleja (communicator) - Zuckerberg on kohati kritiseeritud tema puudumine avaliku esinemise või võimetus suhelda tõhusalt avalikkusele. Muidugi, avaliku esinemise ja tugev side on otsustava tähtsusega aspektide juhtimine. Kuid tema lõpmatu võitleb kasvu ära tasunud. Nagu eespool CNET Kommentaator, Ben Parr, arengus Mark Zuckerberg Leader, Zuckerber avaliku esinemise stiili on nüüd "tasakaalukas, enesekindel ja väljendada." See võis olla võitlus keegi, kes alustas läbi tech kutt, kuid Zuckerberg on nüüd imetlenud tema võimet tõhusalt rääkima tema meeskond ja maailmas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий