суббота, 18 февраля 2017 г.

Ebaedukad IT projektid

Arvan, et need projektid on ebaedukad projektid IT ajaloos.

Netscape

Brauser oli pikka aega nagu standard ja igaüks, kes avas brauseri sai firma kodulehele. Aga firma ei kasuta oma potentsiaali, 100% Interneti publik kasutas see brauseri - esimesel lehel oli ainult väike huvi firma uudiseid, pärast andis brauseri armust väike firmale Yahoo.

Intel

Ettevõte keeldus tegeleda Apple tootmiseks protsessorid iPhone, sest alahinnata summa loodetakse toota ja kokku lepitud, et see ei too neile kasumit. Peajuht ütleb: "Me peame meeles pidama, et see oli enne, kui nad nägid, iPhone ja keegi ei teadnud, mida oodata teda. Apple vaja teatud chip, nad olid oma arutatakse hind, ja see oli madalam kui meie prognoositud hind. Tulemuseks oli, et kulu oli ennustatud valesti, kuid tootmismahud olid paar suurusjärku kõrgem kui oodatud. "

Groupon

Andrew Mason lükkas pakkumise müüma oma teenust Google-le  6000000000 $. Selle asemel otsustas ta minna börsile, püstitatud aktsiate müügist $ 700,000,000. Juba mõnda aega oli ettevõtte hinnanguliselt $ 12 miljardit, kuid siis firma ei ole täitnud oma lubadusi aktsionäridele ja selle kiiresti läk salla.

Комментариев нет:

Отправить комментарий